Távközlési szolgáltatók

SzolgáltatóLeírás
ACE TelecomAz ACE Telecom küldetése, hogy az üzleti élet szereplőinek minőségi internet szolgáltatást nyújtson professzionális technológia alkalmazásával és magas színvonalú ügyfélszolgálattal.
ActivComAz ActivCom kis- és középvállalatoknak, illetve magánszemélyeknek nyújt teljes körű informatikai és kommunikációs szolgáltatásokat. Fő tevékenységük a szimmetrikus internet (a le- és feltöltési sebesség azonos) és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások biztosítása.
BajaNetBajai szolgáltató a bajaiakért - így jellemzi magát a BajaNet. A szolgáltató korlátlan és folyamatos internetet biztosít előfizetőinek és ehhez mindösszesen csak egy Ethernet hálózati kártyára van szükség.
BorsodwebA Borsodweb Internetszolgáltató Kft. 1999-ben alakult még a “betárcsázós” internet korszakban. Azóta Miskolcról kiindulva számos Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen épített ki mikrohullám alapú hálózatot, melyen magánszemélyeknek és cégeknek szolgáltat internetet. 
CellkábelA Cellkábel Celldömölkön és környéként biztosít internet, tévé és telefonszolgáltatást.
DataTransA Datatrans Internet Kft. Székesfehérváron és környékén szolgáltat mikróhullámú internetet.
DIGIA DIGI Kft. - népszerű nevén a “DIGI” - a tévézésre csekély összeget rászánni akaró vagy rászánni tudó emberek számára is lehetővé tette a televíziózást a nagyon kedvező árú műholdas televízió csomagjaival.
Direct OneA Dirct One, korábbi nevén UPC Direct Magyarország egyik legnagyobb műholdas digitális televízió szolgáltatója.
FlashNetA ceglédi székehelyű szolgáltató kínálatában mikrohullámú internet, bérelt vonalas internet, iptv és telefon szolgáltatás egyaránt megtalálható. 
FlipFlip
Fonio-VoipA Fonio-Voip Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kifejezetten voip telefonszolgáltatásra specializálódott szolgáltató. Olcsó, de színvonalas internet telefon szolgáltatást biztosítanak feltöltőkártyás konstrukcióban.
HWR-TelecomHWR-Telecom Kft. csak 2011-ben alakult, de az ott dolgozó szakemberek 8-10 éve foglalkoznak kábeltévé, telefon és internet szolgáltatással, a szolgáltatás kiépítésével, üzemeltetésével. Ismerik a térségi, helyi sajátosságokat, igényeket, a településeket, és azok adottságait.  
Infoteam '95Az Infoteam '95 Kft. Észak-Kelet Magyarországon épített ki mikrohullám alapú hálózatot, melyen magánszemélyeknek és céges ügyfeleknek Skylan fantázianéven szolgáltat internetet. Az internet mellé IP telefon szolgáltatást is nyújt.
InvitelAz Invitel Magyarország egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója. Lakossági ügyfeleinek már nemcsak telefon és internet szolgáltatást nyújt, hanem IPTV szolgáltatást is. Az Invitel elődje a Vivendi néhány helyi koncessziós telefonszolgáltató 2001-ben történt integrálásával jött létre.
ISIS-COMAz ISIS-COM Kft. 2006-ban jött létre két szolgáltató - a W-Net's Informatika Kft. és a Savaria.hu Kft - összeolvadása révén és vált a régió legnagyobb független szolgáltatójává.
Kábelsat-2000A Kábelsat-2000 Kft. Fejér megyében, 9 településen biztosít kábeles hálózatot. A cég 1993-ban alalkult, kezdetben magánvállalkozás formájában működött, majd a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nőtte ki magát.
KábelszatNet-2002A KábelszatNet-2002 Kft. Pápán és környékén bizosít internet, tévé és telefonszolgáltatást.
Lát-SatA LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1990. november 6-án alakult, elsősorban kábeltelevíziós hálózatok tervezése, építése és üzemeltetése, valamint az antennatechnikához és a műholdvételhez kapcsolódó termékek forgalmazása (Létesítés Árusítás Tervezés – SATelit) tevékenységi körrel.
LCCKAz LCCK Bt. 2006 novemberében alakult leányvári székhellyel és tulajdonosokkal. Fő tevékenysége a mikrohullámú (vezeték nélküli) internetszolgáltatás. Kezdetben csak Leányváron építették ki a szolgáltatást de 2009 végére hét településen vetették meg lábukat összesen 14 átjátszóval.
LRT-COMCégünk, az LRT-COM Távközlési Szolgáltató Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú, magyar tőkével létrehozott szolgáltató. Célunk emberközpontú, minőségi szolgáltatások nyújtása. Az itt dolgozó szakemberek több éves szakmai tapasztalat alapján végzik munkájukat.
LRT-KTVCégünk, az LRT-KTV Távközlési Szolgáltató Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú, magyar tőkével létrehozott szolgáltató. Célunk emberközpontú, minőségi szolgáltatások nyújtása.
MACROgateA MACROgate IPsytems Magyarország Távközlési Kft. egy innovatív telekommunikációs cég, mely saját rendszerének köszönhetően független szolgáltató.
MicrowebA Mikroweb fő tevékenységi köre a vezeték nélküli internetszolgáltatás, valamint számítógépes hálózatok építése és üzemeltetése.Ezek mellett tűzvédelmi, biztonságtechnikai, riasztó és CCTV megfigyelő rendszereket telepítenek.
PR-TELECOMAz 1999 decemberében alapított, kizárólag magyar tulajdonban lévő PR-TELECOM Zrt. a hazai kábeles piac egyik legnagyobb szolgáltatója. A kábeltelevízió szolgáltatás mellett szélessávú internet és vezetékes telefon szolgáltatás és kedvezményes készülékek is elérhetőek náluk, így mindenféle érdeklődésű ügyfelüknek biztosítani tudják a tartalmas szórakozás és kikapcsolódás lehetőségét.
SzivárványNetA SzivárványNet Kft. Székesfehérváron és környékén szolgáltat internetet a lakossági és az üzleti előfizetők részére egyaránt.
Tarr1989-ben alapított, 100 %-ban magyar tulajdonú távközlési szolgálatató, mely Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében szolgáltat. Több, mint 200 településen, több, mint 100.000 előfizetőnek.
Techno-TelA siófoki Techno-Tel Kft. több mint 12 éve van jelen a magyar távközlési piacon. Szolgáltatásaikat lakossági és üzleti előfizetőik igényeinek figyelembe vételével folyamatosan fejlesztik.
TelekomA Telekom egy márkanév alatt biztosít otthoni és mobil szolgáltatásokat egyaránt, legyen szó otthoni internet, mobilinternet, tévé, otthoni telefon vagy mobiltelefon szolgáltatásról. A Telekom legújabb kedvezménycsomagja a Magenta 1 pedig mindezt együtt, kedvezményes havidíjon nyújtja Önnek akár különböző készülékkedvezményekkel is!
TelenorA Telenor Magyarország Zrt. az ország egyik legnagyobb vállalata. Kizárólag mobil szolgáltatásokat nyújt, azaz mobiltelefont és mobilinternetet, de azoknak minden válfaját.
Telenor B2Bxxx
T-SystemsA 100 %-ban a Telekom tulajdonában álló T-Systems Zrt. Magyarország legnagyobb infokommunikácós megoldásokat kínáló vállalata. A legkorszerűbb techológiát használva kínál megoldásokat nagyvállalatoknak és a közszféra szereplőinek egyaránt.
UPCA UPC Magyarország Kft. az egyik legnagyobb kábeltelevízió szolgáltató Magyarországon.  Elsőként valósította meg nálunk az ún. Triple Play szolgáltatást, azaz televízió, internet és telefonszolgáltatást egyszerre tud nyújtani az előfizetőinek.
UPC BusinessA UPC Business a UPC azon márkaneve és önálló ágazata, mely üzleti távközlési szolgáltatásokat nyújt. A UPC Business az ország egész területén szolgáltat üzleti ADSL internetet, tehát mind Magyar Telekom, mind Invitel és értelemszerűen UPC (volt Monortel) területen is.
UPC DirectA UPC Direct Magyarországon az egyik legnagyobb műholdas digitális televízió szolgáltató. Fontos tudni, hogy bár egy cégcsoporthoz tartoznak, a UPC Direct nem ugyanaz, mint a UPC Magyarország.
VidékhálóA Vidékháló Kft. 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy a vidék számára is megfelelő minőségű telekommunikációs szolgáltatásokat nyújtson. A cég lakossági üzletága mellet jelentős számú NTG (korábbi Elektronikus Kormányzati Gerinc) végpontot is üzemeltet a Magyar Villamos Művek Zrt. számára.
VodafoneA Vodafone Magyarországnak annak ellenére, hogy a Westel és a Pannon után sokkal később, 1999-ben nyerte el a harmadik GSM mobil koncessziót Magyarországon, mára sikerült felzárkóznia a versenytársaihoz (ma már Magyar Telekom/T-Mobile és Telenor).
WaveComA WaveCom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Túrkevén és környékén biztosít mikróhullámú internetet. Díjcsomagjaik kialakítása során gondoltak azokra az érdeklődőkre is, akikenek a csomag választása során a magas feltöltési sebesség a döntő szempont.
ZNET TelekomA ZNET Telekom Zrt. 7 megyében (Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém, Zala, Somogy, Baranya és Tolna) kínálja mikrohullámú internet szolgáltatását. A korábbi Győr.Net Internetszolgáltató Kft. is beleolvadt a ZNET Telekom Zrt-be.
3LANA Kecskemét vonzáskörzetében működő, 100 százalékban magyar tulajdonú 3LAN Kft-t 2003-ban alapították. Napjainkban már a térség meghatározó szolgáltatója.
GiganetA Giganet Internet Szolgáltató Kft 2002-ben alakult, fő profilja szélessávú internet hozzáférés szolgáltatás és internet alapú technológiák fejlesztése. Tulajdonosai nyíregyházi magánszemélyek.  A Giganet Nyíregyházán és vonzáskörzetében optikai- és mikrohullámú hálózattal rendelkezik, melyen nagy sávszélességű internet
Teszt SzolgáltatóTelenet
Teszt02 SzolgaltatoTeszt teszt
Kérjen visszahívást!